Snedkeruddannelsen er tilbage i Aarhus

2017-08-03 09:37
Snedkerne rykker atter en gang ind på Aarhus TECH. Foreløbig er det dog kun grundforløbet og ikke hovedforløbet der kommer til Aarhus. Foto: Cocoparisienne / Pixabay.com
 
Efter flere års fravær bliver der igen uddannet snedkere på grundforløbet på Aarhus TECH. De første elever starter 14. august.
 
 
Af Tore Plougheld og Aarhus TECH
 
En teknisk skole uden snedkere er som et hus uden møbler. Derfor er det glædeligt, at snedkeruddannelsen nu er tilbage på grundforløbet på Aarhus TECH.
Den 14. August starter 30 håbefulde elever.
 
De er blevet valgt ud blandt hele 78 ansøgere som det første hold på det genetablerede grundforløb, og de får Rasmus Holten (udlært hos Brødrene Andersens Møbelsnedkeri) og Christian Krogsgaard Sunesen (skolelærer fra Silkeborg Seminarium og udlært møbelsnedker hos Boye Inventar) som undervisere.
 
”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Skolens primære fokus er naturligvis at sikre at eleverne får en uddannelsesaftale, og kommer godt videre fra grundforløbet til hovedforløbene. Derfor er vi i tæt dialog og samarbejde med både Herning, Skive og Vejle tekniske skoler, og vil i samarbejde med konsulenter og undervisere sikre det bedst mulige forløb for snedkereleverne”, fortæller Rasmus Holten, der ud over sin snedkeruddannelse også har en bachelor i industrielt design.

Læs mere om uddannelsen her
  Aarhus Haandværkerforening
Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C 

Tlf. +45 86 12 23 65
Fax. +45 86 12 23 65
post@aarhushf.dk