Videoportrætter

I januar 2020 udkom 5 videoportrætter af unge østjyske kvinder, der alle har afsluttet deres uddannelse. Se filmene her
 
Tidligere har vi i portrætserien 10 VI KA LI mødt ti østjyske håndværkere, som er så dygtige til deres fag, at de har modtaget en medalje for det. 10 VI KA LI er skabt i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang 2, Aarhus Kommune, Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus, og er støttet af Varelotteriet. Se dem her
 

Det gode håndværk

Varelotteriet har i samarbejde med dk4 udarbejdet en tv-programserie om det gode håndværk. Du kan se de enkelte afsnit her.

Det gode håndværk

Varelotteriet samarbejder med dk4 om programserien ’Det gode håndværk’.
 
De første fire programmer har alle været vist på dk4. Her mødte vi møbelpolstrerlærling Freja, tandklinikassistenten Maj, murerlærlingen Jonas og maleren Danielle. 

Arbejdet med de næste programmer er i gang, og v i forventer, at de næste tre håndværk der repræsenteres er elektriker (sendes 1/7), anlægsgartner (sendes 1/8) og tømrer (sendes 1/9). Der kan forekomme ændringer, men dette er planen på nuværende tidspunkt – så følg med på dk4 (og senere her på siden).

Du kan se følgende programmer nu:

Møbelpolstrer
Tandklinikassistent
Murer
Maler

Gratis brancheregister

Som medlem af Aarhus Haandværkerforening kan du få din virksomhed optaget i vores brancheregister, der oprettes her på siden i den kommende tid. Brug formularen her
 
Aarhus Haandværkerforening
HHKT/AARHUS
Rådhuspladsen 5
8000 Aarhus C 

Tlf. +45 86 12 23 65
Fax. +45 86 12 23 65
post@aarhushf.dk