Ny portrætserie

I januar 2020 udkommer 5 nye videoportrætter af unge østjyske kvinder, der alle har afsluttet deres uddannelse. Se filmene her
 

Videoportrætter

I portrætserien 10 VI KA LI kan du møde ti østjyske håndværkere, som er så dygtige til deres fag, at de har modtaget en medalje for det. 10 VI KA LI er skabt i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang 2, Aarhus Kommune, Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus, og er støttet af Varelotteriet. Se dem her
 

Det gode håndværk

Varelotteriet har i samarbejde med dk4 udarbejdet en tv-programserie om det gode håndværk. Du kan se de enkelte afsnit her.

Enemærke & Pedersen hædret med Aarhus Kommunes Integrationspris 2015

Enemærke & Petersen modtog i november Aarhus Kommunes Integrationspris 2015. Borgmester Jacob Bundsgaard begrundede valget med, at årets vinder gør en ekstraordinær indsats for at inddrage beboere og skabe nye jobs i forbindelse med renovering af boligblokke i f.eks. Langkær og Rosenhøj.
 
Der var blomster til de tre nominerede – JKT Gulve, AGF og Enemærke & Petersen – da Aarhus Kommunes Integrationspris blev uddelt på Aarhus Rådhus i november 2015, men i sidste ende blev det Enemærke & Petersen, der løb med prisen.
 
– Enemærke & Petersen gør et fantastisk flot arbejde for at involvere beboerne i et område som Rosenhøj. De skaber jobmuligheder for de lokale, der måske ikke tidligere har fået fodfæste på arbejdsmarkedet. Samtidig åbner de op for uddannelsesmuligheder i form af lære- og praktikpladser for unge mennesker af anden etnisk baggrund, som kan have svært ved at få disse pladser andre steder. Men alle tre nominerede gør det rigtig godt, og fortjener stor ros og anerkendelse, lød det fra Jacob Bundsgaard efter ceremonien i byrådssalen.
 
Prisen er stiftet af Aarhus Byråd med det formål at hædre aarhusianske virksomheder, som har ydet en særlig indsats for at styrke etniske minoriteters beskæftigelsessituation – eller som har gjort sig særlig bemærket i holdningen til integration på arbejdspladsen. Integrationsprisen kan også tildeles enkeltpersoner, som enten har gjort en ekstraordinær indsats for andre eller for selv at blive integreret.
 
Det var 12. gang prisen blev uddelt. Den er tidligere gået til: Virksomhedsskolen, Aarhus Havn (2014), kantinen på Via University College (2013), International Community (2012), O.N.E, Aarhus (2011), Thipak (2010), ISS Jobudviklingscenter Århus (2009), ”Unge 4 Unge” (2008), Malerfirmaet Erling Skovsgaard (2007), Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen (2005/06), Varehuset Bilka i Tilst (2004), og Østjyllands Postcenter (2003).

Gratis brancheregister

Som medlem af Aarhus Haandværkerforening kan du få din virksomhed optaget i vores brancheregister, der oprettes her på siden i den kommende tid. Brug formularen her
  Aarhus Haandværkerforening
Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C 

Tlf. +45 86 12 23 65
Fax. +45 86 12 23 65
post@aarhushf.dk