Videoportrætter

I januar 2020 udkom 5 videoportrætter af unge østjyske kvinder, der alle har afsluttet deres uddannelse. Se filmene her
 
Tidligere har vi i portrætserien 10 VI KA LI mødt ti østjyske håndværkere, som er så dygtige til deres fag, at de har modtaget en medalje for det. 10 VI KA LI er skabt i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang 2, Aarhus Kommune, Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus, og er støttet af Varelotteriet. Se dem her
 

Det gode håndværk

Varelotteriet har i samarbejde med dk4 udarbejdet en tv-programserie om det gode håndværk. Du kan se de enkelte afsnit her.

Ny portrætserie om kvinder i håndværksfag: 5 VI KA LI

I denne unikke portrætserie kan man møde unge faglærte, der har papir, og metal, på, at de er blandt de absolut bedste inden for deres felt. 5 VI KA LI er 2. sæson i en serie, og i år er hovedpersonerne fem kvindelige håndværkere, som absolut ikke mener, at håndværk kun er for mænd.

Portrætterne er skabt med afsæt i Medaljefondens uddeling af medaljer, hvor alle de fem portrætterede kvinder er blevet præmierede blandt årets bedste håndværkere i Østjylland det år, de blev udlært. 

Serien er skabt i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang2, Aarhus Kommune (Børn & Unge, Afdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse samt Erhverv, by & viden under Borgmesterens afdeling), Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus. Den er lavet med støtte fra Varelotteriet og er produceret i samarbejde med mediebureauet Skæg & Ballade.

Bente Nygaard Kristensen, elektriker
Uddannet ved Lindpro A/S, arbejder nu ved El:con

 

Christina Tenna Christensen, mekaniker
Scania Danmark A/S

Karoline Kroer Svendsen, maler
Uddannet ved Malerhuset, arbejder nu ved Aarhus Tech

Lene Kruse Jensen, industritekniker
Maskinfabrikken Rival A/S

Rikke Haulrik Andersen, maler
Malerfirma Rune Kristensen

Gratis brancheregister

Som medlem af Aarhus Haandværkerforening kan du få din virksomhed optaget i vores brancheregister, der oprettes her på siden i den kommende tid. Brug formularen her
 
Aarhus Haandværkerforening
HHKT/AARHUS
Rådhuspladsen 5
8000 Aarhus C 

Tlf. +45 86 12 23 65
Fax. +45 86 12 23 65
post@aarhushf.dk