Aktuel kommentar

Søren Dyhr, formand for Aarhus Haandværkerforening, fortæller om foreningens indsatser for at gøre det attraktivt for unge mennesker at vælge en erhvervsuddannelse. Læs mere her

Videoportrætter

I portrætserien 10 VI KA LI kan du møde ti østjyske håndværkere, som er så dygtige til deres fag, at de har modtaget en medalje for det. 10 VI KA LI er skabt i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang 2, Aarhus Kommune, Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus, og er støttet af Varelotteriet. Se dem her

Medlemsarrangement: Nytårskur i Musikhuset


Aarhus Haandværkeforening inviterer til nytårskur med spisning og efterfølgende nytårskoncert, fredag den 11. januar 2019, kl. 17.30, så vi på festlig vis kan tage hul på 2019.

Vi mødes på Hotel Radisson, ved siden af Musikhuset kl. 17.30, hvor formand Søren Dyhr vil byde gæsterne og det nye år velkommen. Der serveres en menu med drikkevarer.

Kl. 19.15: Når vi har spist og ønsket hinanden et godt nytår, forlader vi Radisson og går de få meter over til Musikhuset.

Kl. 19.30: Vi skal overvære en underholdende nytårskoncert i Musikhuset Aarhus, Symfonisk sal.

Kort beskrivelse af koncerten
Nytåret spilles ind i selskab med alle de populære wienervalse og lystige operettetoner. Klassiske og vidunderlige wienerklange, som vi kender fra nytårskoncerten i Wien – fra ”Radetzky-March” til ”An den schönen, blauen Donau.” Det er med andre ord et program spækket med vals, polka og lystige marchtakter.

Med os har vi Gabriella Pace, den prisbelønnede brasilianske koloratursopran, som allerede viste sin tindrende stemme frem, da hun sang sammen med symfoniorkestret i Flagermusen forrige år. Det var så mageløst, at vi gerne ville høre mere – så nu kan publikum opleve hende indtage scenen med tidløse klassikere fra operettens verden.

Praktisk
Fredag den 11. januar 2019
Kl. 17.30

Hotel Radisson, Margrethepladsen – herefter Musikhuset.

Tilmelding:
Senest den 19. december 2018 til post@aarhushf.dk
Tilmelding er bindende.

Billetter:
Tilsendes efter tilmelding.

Pris:
kr. 590,- pr. person.

Betaling:
Faktura tilsendes.

Gratis brancheregister

Som medlem af Aarhus Haandværkerforening kan du få din virksomhed optaget i vores brancheregister, der oprettes her på siden i den kommende tid. Brug formularen her
  Aarhus Haandværkerforening
Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C 

Tlf. +45 86 12 23 65
Fax. +45 86 12 23 65
post@aarhushf.dk