Få hjerneRO og lær mere om ESG med SMVdanmark

 

Nye korte, konkrete og spændende – og gratis – arrangementer fra SMVdanmark med mulighed for både fysisk tilstedeværelse og online deltagelse.

Fra SMVdanmark og Aarhus Haandværkerforening
Illustration: AI (Midjourney.ai)
15. april 2024

Drømmer du om bare lidt mere ro og mindre stress i hverdagen? Har du for meget i tankerne og for lidt tid til at falde ned og mærke efter dig selv?

Så kom til online-foredrag med krigsveteran og psykolog Mads Hyldig onsdag 8. maj og hør, hvordan du kan få konkrete redskaber til at skabe mere ro i hovedet hos dig selv og dit team.

Om kurset hedder det blandt andet:

”Vores tanker er ofte en overset årsag til, at mennesker udvikler stress. At du grubler, spekulerer og bekymrer dig om dit arbejde, dine børn og andre af livets omstændigheder, kender mange af os. Men hvis vi ikke formår at slippe disse bekymringer og give hjernen en pause, så vedligeholder vi stressen fremfor at give hjernen en mulighed for at genoplade.”

Det er online, det er gratis og du kan læse mere og tilmelde dig her:

https://smvdanmark.nemtilmeld.dk/42/


Hvad er ESG og hvad skal jeg med det?

ESG står for Environmental, Social & Governance og handler kort fortalt om miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold.

” ESG! Ingen ko på isen efter du har været med på vores fyraftensmøde med et glas i hånden og viden fra vores eksperter.

Der bliver ofte skrevet om ESG i pressen, du har måske sågar stødt på det i banken eller hos dine kunder.

Synes du også at det virker uoverskueligt, så har vi hos SMVdanmark sørget for, at du kan afslutte en arbejdsdag på en lækker og informativ måde.

Politisk konsulent Jonas Bøssing Nielsen og Head of Business Growth Mie Levi Fenger fra virksomheden Valified, vil afmystificere emnet. Oplyse dig reglerne, der er fastsat for de store virksomheder, og hvordan det vil påvirke dig.

De vil også kunne hjælpe dig, hvis du sidder i svære situationer, fordi dine kunder allerede har bedt om meget tekniske eller ressourcekrævende oplysninger.”

Det foregår 2. maj og du kan deltage både fysisk og online.

Læs mere og tilmeld dig her

https://smvdanmark.nemtilmeld.dk/53/

×