Medlemsfordele

Medlemsfordele

Foruden et godt netværk, de mange faglige og social arrangementer samt vores politiske indflydelse, så kan du også spare mange penge på et medlemsskab af Aarhus Haandværkerforening.

SMVdanmark

Via vores medlemsskab af SMV danmark får du adgang til Rabatportalen.Rabatportalen forhandler på vegne af dig og 20.000 andre virksomheder. Derfor kan vi på mange af aftalerne tilbyde gode rabatter og fordele, som det normalt ville være svært for mindre virksomheder at opnå.

Du kan logge på Rabatportalen og se aktuelle aftaler via SMV danmarks hjemmeside. Hvis du bruger linket herunder kommer du direkte til login-siden:

https://smvdanmark.dk/vi-tilbyder

Har du spørgsmål er du til velkommen til at kontakte Lisette Andersen hos SMV danmark på telefon: + 45 32 63 03 48.

Universadvokater

Find vores medlemsportal her

Universadvokater tilbyder en række services til medlemmer af Aarhus Haandværkerforening. Hvad enten det er et gratis råd i farten, hjælp til større sager eller fyraftensmøder om aktuelle emner og generel opdatering på jura i håndværkerbranchen.

Mulighederne er mange og vores samarbejdspartnere sidder klar ved telefonen. Se hvad du kan få ved at klikke på linket til vores medlemsportal.

 

Lær mere om de nye unge på arbejdsmarkedet og lærepladserne

Vi har skrevet en længere artikel om “Generation Z”, de nye unge som i disse år strømmer ud på arbejdspladserne. Her kan du møde nogle af de danske og udenlandske unge og blive klogere på hvilke krav de stiller til sig selv og til deres omgivelser – og til dig som læremester og arbejdsgiver.

Læs artiklen her

 

Portrætter og arrangementer

Udvalgte video portrætter
› Kasper
› Bente
› Markus

Arrangementer
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en masse fede events og begivenheder den kommende tid

 

Spørgsmål?
Tøv ikke med at skrive og spørge. Klik her.

×