GLÆDELIG JUL FRA AARHUS HAANDVÆRKERFORENING

 

Nu afrunder vi så småt året 2023 og i den forbindelse vil vi gerne ønske alle vore medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Dette år har vi i Aarhus Haandværkerforening blandt andet budt på galla i Musikhuset og et spændende medlemsbesøg i Aarhus Lufthavn bag facaden.

Ganske ligesom vi traditionerne tro har afholdt vores festlige og velbesøgte generalforsamling i Laugssalen i Den Gamle By og stået skulder ved skulder med Dansk Industri i Østjyllands Medaljefond, der i foråret inviterede gæster og venner til den storslåede fejring af årets dygtigste lærlinge samt Årets Æreshåndværker.

Dette år blev æren tildelt poeten og musikeren Peter ”AG” fra Aarhus-bandet GNAGS, mens murersvend Cecilie Svoger Pedersen fik et særligt fagligt skulderklap med titlen ”Årets Lærling”.

Udad til har Aarhus Haandværkerforening været med i de politiske forhandlinger og visioner for fremtidens indretning af byen. Herunder er det endelig i år lykkes at få etableret et antal parkeringspladser forbeholdt håndværkerbilerne i dagtimerne. Vi håber naturligvis at dette forsøg vil bære frugt og føre til endnu bedre p-muligheder for vores medlemmer i de kommende år.

Vi har også etableret et helt nyt samarbejde med UNIVERSadvokater til glæde for vores medlemmer, der står og mangler akut juridisk rådgivning.

I 2024 kan vi blandt andet se frem til endnu et spændende besøg for vores medlemmer, denne gang på det enorme forbrændingsanlæg i Lisbjerg, ligesom vi håber at kunne byde på flere relevante fyraftensmøder med vores samarbejdspartnere i UNIVERSadvokater.

Med ønsket om alt godt for det nye år

Henrik Hoffmann, formand
Betina Halvorsen, direktør

×