Nu kan du opgradere til MitID Erhverv

 

Bruger din virksomhed NemID medarbejdersignatur, skal I nu opgradere til MitID Erhverv. MitID Erhverv er den nye erhvervsløsning til offentlig selvbetjening. 

Fra SMVdanmark
17. april 2023

Bruger din virksomhed NemID medarbejdersignatur?
Så skal I nu opgradere til MitID Erhverv.

Større krav til sikkerheden og et større risiko for misbrug kræver en ny og mere sikker løsning, når virksomheder skal logge på Digital Post og offentlige selvbetjeningsløsninger. MitID Erhverv er den nye erhvervsløsning til offentlig selvbetjening.

Tilslut dig nu, så er du sikker på, at dine medarbejdere fortsat kan læse Digital Post, søge barselsrefusion og benytte andre offentlige selvbetjeningsløsninger, når NemID medarbejdersignatur lukker 30. juni 2023.

Som virksomhedsejer kan du derimod nøjes med at logge ind gennem dit private MidID. Så vælger du blot at logge på som ledelsesrepræsentant i stedet for at logge på som privatperson.

 

Få hjælp og tilslut dig nu på MitID-Erhverv.dk

 

Gode råd før I tilslutter jer MitID Erhverv
Før I tilslutter virksomheden til MitID Erhverv, kan det være en god idé at rydde op i nuværende administratorer og medarbejdersignaturer, så I kun automatisk får flyttet administratorer og medarbejdersignaturer, der er relevante for jer. Samtidig kan I inden tilslutningen tage stilling til, hvordan medarbejderne fremover må logge på offentlige selvbetjeningsløsninger, f.eks. med det MitID, de bruger privat.

×