Stjerneregn over Smilets Revy 2024

 

Aarhus Revyen 2024 havde sin storslåede premiere fredag 5. april, og salen kogte af begejstring. I dagene efter har anmeldelserne strømmet ind, og alle er enige: Aarhus Revyen 2024 et absolut must-see for alle revyelskere.

Årets Aarhus Revy imponerer med en underholdningsværdi, der er helt i særklasse. I sin version 2.0, efter at Christine Astrid og Mikkel Schrøder genoplivede revyen i Smilets By sidste forår, byder årets udgave på en bred palette af musikalitet, parodier, sketches og monologer i et energisk tempo.

Fra starten af forestillingen er der fuld knald på musikken, som styres af den talentfulde trommeslagerkapelmester, Rasmus Friis Tvørfoss. Tvørfoss’ musikalske udtryk er betydeligt mere moderne end hvad der er standarden på den danske revyscene, og det tilføjer revyen en friskhed og originalitet, der er helt unik.

Ligesom sidste år er der også i år to swingende korpiger, der med deres stemmer giver sangnumrene ekstra fylde og elegant binder forestillingen sammen.

Holdet bag årets Aarhus Revy har virkelig formået at skabe en spektakulær forestilling, der ikke kun underholder, men også inspirerer med deres innovative tilgang til revyformatet og deres imponerende talent.

Mød holdet; Lone Rødbroe, Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Andreas Bo, Christina Astrid og Mikkel Schrøder.

Revyen spiller torsdage, fredage og lørdage frem til og med lørdag 4. maj.

Book din billet her

×