Det kan du bruge din forsikring hos SMVdanmark til

 

SMVdanmarks medlemmer sparer ikke kun penge på de forsikringer de opretter hos Tryg, de får også bedre dækninger og får nem adgang til værktøjer, der gør det nemt at holde styr på arbejdsmiljø og bæredygtighed. Det er moderne forsikringer. Book et møde og få en grundig, personlig rådgivning hos Trygs assurandører, som kender til din branche og ved, hvad en SMV er.

Fra SMVdanmark
20. december 2022

Dit medlemskab af SMVdanmark sikrer dig ekstra rabat og giver dig alt det, der skal være i en moderne forsikringsløsning.

Du sparer penge når du samler dine forsikringer – og jo flere forsikringer du samler, jo mere sparer du. Det er stadig et godt princip, som du i særlig grad møder hos Tryg, når du er medlem af SMVdanmark.

Men vidste du, at det også giver dig særligt gode vilkår? Fx Online APV, ekstra hjælp til sygemeldte medarbejdere, socialfaglig hotline, hjælp til stresshåndtering, årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti og digital bæredygtighedsrapport.

Oveni det hele får du ekstra rabat på forsikringspræmien, fordi du er medlem af SMVdanmark.

Forsikringsaftalen med Tryg giver dig bedre dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning af nogen, der ved, hvad en SMV er!

Lad det komme an på en prøve – book et forsikringstjek nu!

Klik og book et møde med det samme; du vælger selv hvornår.
SMVdanmarks aftale med Tryg gælder både dine privat- og erhvervsforsikringer.

Læs mere om dine fordele hos Tryg

Mulighed for bonus
Når du har forsikringer hos Tryg via SMVdanmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har derfor også mulighed for at få udbetalt bonus.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og gruppens økonomiske resultat er afgørende for, om der udbetales bonus det enkelte år, og hvor høj bonussen bliver.

Læs mere om dine muligheder for at få udbetalt bonus.

Er du i tvivl om, hvilke forsikringer du skal have?
Det er du ikke ene om. Men heldigvis har Trygs erhvervsassurandører styr på de enkelte forsikringers indhold, grunddækning og tilvalgsmuligheder. Som medlem af SMVdanmark kan du altid få gratis rådgivning -også om dine private forsikringer!

Book et møde på et tidspunkt, der passer dig – klik her

Her er nogle af de forsikringer, du måske mangler:

Cyberforsikring: Hvem hjælper, hvis du bliver hacket?
Få professionel hjælp 24/7 ved virus- og hackerangreb med Trygs cyberforsikring.

Internettet udnyttes i stigende grad af kriminelle og andre til angreb på virksomheders systemer, data, netværk og software. De fleste virksomheder har derfor behov for professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb og en forsikring, der dækker de afledte omkostninger. Som medlem af SMVdanmark får du 50% det første år.

Tjek prisen nu

Netbank uden risiko
Bankerne dækker ikke et økonomisk tab ved fx hackerangreb på virksomhedens netbank, og en tømt bankkonto kan derfor hurtigt få store konsekvenser.

Tryg dækker med Netbankforsikring Erhverv elektronisk indbrud i din virksomheds netbank, og forsikringen er inkluderet i Erhvervsforsikring med tyveridækning.

Sygedriftstabsforsikring
Med Sygedriftstabsforsikringen kan du sikre din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Vi giver økonomisk erstatning for lønomkostninger, driftstabomkostninger og meromkostninger ved sygeforløb over fire uger. Vi hjælper også med at forebygge og rådgiver, når skaden er sket.

Få det samlede overblik HER

×