Vil du styrke dit eget faglige netværk?

 

Har du ind i mellem overvejet om professionelle netværk for erhvervsledere kunne være noget for dig?Og er du måske en af dem, der er blevet skuffet over at deltage i netværk, hvor de fleste deltagere ikke var selvstændige ligesom dig? Så tilmeld dig SMVdanmarks interesseliste for faglige netværk.

Fra SMVdanmark
23. januar 2024

Hvis du stadig er interesseret i at deltage i faglige netværk med andre selvstændige og ejerledere i små og mellemstore virksomheder, så tilmeld dig vores interesse-liste.

Når du står på interesselisten får du besked hver gang vi opretter et nyt fagligt netværk. Du bliver desuden kontaktet af en af vores medarbejdere, med henblik på en snak om dine forventninger og interesser. Tilmeldingen er helt uforpligtende og vil udelukkende sikre, at du bliver orienteret om SMVdanmark og de netværk vi tilbyder. Du betaler ikke noget for at stå på interesselisten.

Om SMVdanmarks netværksgrupper
I SMVdanmarks netværksgrupper kan du få relevant sparring på dine udfordringer, teste nye ideer og få inspiration fra ligesindede. Hver gruppe ledes af en professionel mødeleder, der sørger for alt det praktiske og guider gruppen når I drøfter og planlægger kommende emner, gæsteindlægsholdere og formater.

Med fire heldagsmøder og et årligt døgnmøde er der rig mulighed for at få spændende emner på bordet, der kan inspirere og og styrke din forretning. Vi tror på at kraften i netværk kan støtte og styrke alle selvstændige.

Kontaktinformation til arrangør

SMVdanmark
Tlf: +45 33 93 20 00
events@smvdanmark.dk

Læs mere og se datoer her

×