Drømmer du om nye eksporteventyr?

Få hjælp fra Udenrigsministeriets eget Trade Council, hvis du overvejer at få international luft under vingerne til din virksomhed.

Fra SMVdanmark
13. december 2022

Er eksport din vej til vækst? Er du i tvivl om, hvilke eksportmarkeder, du skal starte med, eller hvordan du får bedre fat i et eksisterende eksportmarked? Så er der hjælp at hente. The Trade Council har erfarne internationaliseringsrådgivere til stede rundt omkring i hele landet gennem et samarbejde med erhvervshusene. Hertil kommer, at disse rådgivere kan aktivere et netværk af dedikerede lokale eksperter i mere end 70 lande.

Hvad kan The Trade Council gøre for dig?
The Trade Council tilbyder skræddersyede løsninger til de danske små og mellemstore virksomheder. Nogle ydelser er uden betaling og andre er betalingsbelagte, hvor der ydes tilskud gennem en række målrettede programmer tilpasset dit behov. Formålet er at skabe værdi for din virksomhed og hjælpe din virksomhed ud i verden.

Internationaliseringsrådgiverne, der er din primære indgang til The Trade Councils ydelser, er eksporterfarne personer, som kan hjælpe dig med rådgivning i forhold til din eksportambitioner, herunder f.eks. strategi og markedsvalg, samt være med til at give dig det nødvendige beslutningsgrundlag for at påbegynde eksport og meget mere. Du får et skræddersyet forløb og bliver derefter sat direkte i kontakt med en af The Trade Councils rådgivere på det valgte marked.

Hvordan kommer du i gang?
Kontakt din lokale internationaliseringsrådgiver,
som du finder her.

Du kan læse mere om the Trade Councils SMV-rettede tilbud
på deres hjemmeside.

×