KOM MED: Til Teknik & Miljøs Erhvervskonference 2024 i Aarhus

 

Der er grønt lys for Aarhus når Magistraten for Teknik & Miljø inviterer til dialog og erfaringsudveksling i kontorhuset BLIXEN 6. februar 2024.

Fra Aarhus Haandværkerforening
Foto: Aarhus Kommune
02. januar 2024

I 2024 åbner dørene igen på taget af kontorhuset BLIXEN til erhvervskonference. Det sker tirsdag 6. februar kl. 12.45 – 16.00
Konferencen er en nytårs-kur, hvor fokus er et at mødes og sammen se ind i det der tegner sig for det kommende år under overskriften GRØN BYUDVIKLING.

Erhvervskonferencen vil have fokus på dialog og erfaringsudveksling mellem Teknik og Miljø og erhvervsliv inden for emner som byplanlægning, mobilitet, klimatilpasning, borgerinddragelse og klima.

Rådmanden tegner ”de store linjer”
Dagens hovedtaler er rådmand Nicolaj Bang, som vil ”tegner de store politiske linjer for byens udvikling – en resilient, grøn og moderne by, som danner rammerne for det gode liv for aarhusianerne” som det står i programmet, der blandt andet kan findes på linkedIn

Resten af eftermiddagen går med informationer om den aktuelle planstrategi, fremtidens mobilitet, klimatilpasningsplaner, borgerinddragelse og en fælles dialogsession om hvordan kommune og erhvervsliv sammen kan bidrage til grøn udvikling.

TILMELDING:
Sker via Teknik & Miljøs egen side på hjemmesiden LinkedIn og åbner midt i januar 2024. Men skriv allerede nu datoen i kalenderen.

Find Teknik & Miljø på LinkedIn

×