Kom med til åbent hus på Aarhus TECH


Oplev AARHUS TECH som aldrig før, når vi holder åbent hus den 29. oktober kl. 10 – 14 på lokationerne: Halmstadgade 6, Aarhus N, Dollerupvej 4, Aarhus C og Hasselager Allé 2, Viby J!

Enhver med interesse i håndværk og uddannelse er velkommen på dagen, hvor vi ikke bare fortæller, men viser hvordan det er at gå på en erhvervsuddannelse. Måske er du selv, din kollega eller din ven nysgerrig på at se, hvordan vi uddanner faglærte i 2022? Eller måske kender du nogen, som overvejer at tage en erhvervsuddannelse? Kom forbi og bliv klogere!

Vi er her alle sammen – nu mangler vi bare dig
Vi er gået sammen om at gå åbent hus-amok dette efterår, så du kan opleve, hvad AARHUS TECHs erhvervsuddannelser byder på!
Vi har sørget for, at vejledere, elever og undervisere er til stede på dagen, så du faktisk fornemmer, hvordan undervisningen foregår på vores erhvervsuddannelser og har mulighed for at stille spørgsmål til elever og ansatte.

Du får også adgang til skolens værksteder, køkkener, saloner og øvrige arealer, så du med dine egne øjne ser vores fede faciliteter.
Du behøver dog ikke nøjes med at se på. Vi har stillet en række aktiviteter fra forskellige fag op, så du kan mærke, dufte, smage og bruge hovedet som en håndværker under dit besøg hos os. Lad din lyst og interesse føre dig!

De første bliver forkælet lidt ekstra
Er I blandt de første 600 besøgende, forkæler vi jer med vores grillede gourmetslagterpølser med tilbehør og drikkevarer samt en brownie bagt af vores bager- og konditorelever, helt gratis.

Læs mere om arrangementet hos Aarhus TECH

×