Indstil din nyuddannede svend til medalje i 2024

 

Har du netop uddannet verdens bedste lærling på din arbejdsplads? Og vil du give hende eller ham en særlig anerkendelse?

Aarhus, december 2023

Dansk Industri Østjylland og Aarhus Haandværkerforenings Medaljefond åbner nu for indstillinger til medaljer de dygtigste lærlinge, der har afsluttet deres uddannelse i 2023. Hvert år uddeler fonden sølv- og bronzemedaljer ved en festlig ceremoni på Aarhus Rådhus, hvor også Årets Æreshåndværker kåres, ligesom de virksomheder, der har uddannet medaljemodtagerne hædres for deres indsats.

Medaljen gives for både den faglige dygtighed og modtagerens sociale engagement, nysgerrighed og vilje til at udvikle sig som person og som håndværker.Næste uddeling finder sted i maj 2024, og fristen for at indstille nyuddannede svende er 10. februar 2024.

Regler for indstilling:
Indstillingen bedes indeholde en begrundelse fra virksomheden samt kopi af svendebrev.

Ved den afsluttende tekniske skoleuddannelse, der er knyttet til læreforholdet, skal medaljemodtageren have opnået en karakter på mindst 10 i gennemsnit.

Medaljerne tildeles lærlinge og elever, der året forud har afsluttet en erhvervsfaglig uddannelse inden for industri eller håndværk på en virksomhed i én af følgende kommuner:

• Aarhus
• Skanderborg
• Silkeborg
• Favrskov
• Randers
• Syddjurs
• Norddjurs

Der stilles krav til uddannelsens anerkendelse, længde og virksomhedens organisering i enten DI eller Aarhus Haandværkerforening. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din lærling opfylder kravene er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Skriv til Aarhus Haandværkerforening: post@aarhushf.dk

Du kan læse meget mere om medaljerne, de tidligere modtagere og medaljefondens historie her:

www.medaljefonden.dk

Læs eller genlæs historien om Cecilie Svoger Pedersen, der blev Årets Lærling i 2023

×