2022 – et tilbageblik

År 2022 bød i Aarhus Haandværkerforening på både royalt besøg og et velbesøgt medlemsarrangement på Aarhus Havn så vel som mærkbare spor af den energi- og inflationskrise der har ramt mange af vores medlemmer hårdt dette år.

Energikrise, konkursrekorder og et finanslovsforslag som SMVdanmark betegnede som “skuffende”. Nedture var der nok af i 2022 set fra de små og mellemstore østjyske virksomheders side.

På den anden side blev der i 2022 sat en bemærkelsesværdig og positiv rekord, idet antallet af unge der fik en læreplads aldrig har været højere.

Efter flere måneders forhandlinger kom den nye SVM-regering på plads i december, og dens arbejdsgrundlag blev rost i høje toner af SMVdanmark som særdeles ambitiøst.

Fra vores egen verden bød sommeren på et fantastisk og farverigt besøg af Hendes Majestæt under regentens folkefest i Mindeparken i Aarhus, hvor Dronningen lod sig underholde af alt fra frisørkunst til ballondyr og blomsterdekorationer.

Efteråret bød også på et næsten eventyrligt møde med hverdagen og de enorme skibe og kraner på Aarhus Havn, hvor vores medlemmer kom om bag facaden på den travle internationale arbejdsplads i hjertet af Aarhus.

Og til foråret glæder vi os til at tage jer med i Musikhuset i Aarhus for at nyde et storslået uddrag af Sir Andrew Lloyd Webers musicals, ligesom flere andre medlemsarrangementer er på tegnebrættet for 2023.

Med dette ønskes godt nytår fra Aarhus Haandværkerforening

Henrik Hoffmann
Anlægsgartner, formand for Aarhus Haandværkerforening

Betina Halvorsen
Direktør, Aarhus Haandværkerforening

×